Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Amsterdam-Amstelland (RPCAA)


Video

Track en Trace in strijd tegen overvallen op winkels Plein ‘40-‘45

07.01.2016

Dure goederen die door winkeliers aan en in de omgeving van Plein '40-'45 in Nieuw-West verhandeld worden, kunnen op verzoek voorzien worden van Track en Trace. Na diefstal is dan nauwkeurig te bepalen waar de spullen zich bevinden. De gemeente, die de locatiebepalingssystemen bij wijze van proef uitdeelt, hoopt zo het aantal overvallen een diefstallen terug te dringen.
► bekijk de video

Training awareness

01.10.2015

Informatiefilm over de training awareness. Wat kunt u zelf doen om de veiligheid in en om uw zaak te verbeteren? Waar kunt u op letten als klanten uw zaak binnenkomen? Hoe kunt u zien wie een klant is – en wie kwade bedoelingen heeft?
► bekijk de video

Cameratoezicht met live view

07.06.2015

Een camerabewakingssysteem zorgt ervoor dat er bij onraad snel gereageerd kan worden. Daarnaast helpen camerabeelden bij de opsporing en kunnen ze extra bewijsmateriaal vormen.
► bekijk de video

Instructie Veilig openen van een zaak

30.09.2014

Het openen van een zaak wordt vaak door ondernemers alleen gedaan. Het met meerdere personen openen (en sluiten) van een zaak is een stuk veiliger en maakt de kans op een overval kleiner. Deze instructiefilm laat u zien hoe u een onderneming veilig opent.
► bekijk de video

Veilig Ondernemen Scan

04.06.2013

Neem 5 minuten de tijd om hier bij stil te staan en doe de Veilig Ondernemen Scan. Met deze korte digitale vragenlijst kunt u gratis en eenvoudig inzicht krijgen in de verschillende criminaliteitsrisico's voor uw onderneming.
► bekijk de video

Stop overvallen

23.08.2012

Een film over het voorkomen van een overval. Luister naar Peter (ex-overvaller), Siemon (veiligheidsadviseur) en Harold (buurtregisseur).
► bekijk de video

DNA-Spray

14.01.2010

Ondernemers vertellen over de impact van overvallen en geven een reactie op de introductie van DNA-spray in winkelgebieden in Stadsdeel Oud-Zuid.
► bekijk de video

Veiligheidsscan

27.07.2009

Ondernemers uit Amsterdam, Diemen en Amstelveen vertellen over de impact van overvallen en de voordelen van de veiligheidsscan.
► bekijk de video

Login