Aan de eetkamertafel

Aan de eetkamertafel 

Beton cire wordt vaak gezien als vloerbekleding en dat klopt ook. Beton cire is ideaal om als vloer te gebruiken. Het is namelijk slijtvast, duurzaam, hygiënisch en vooral ook heel mooi. Maar beton cire kan op veel meer manieren gebruikt worden, het is dus zonde om beton cire alleen te zien in de context van een vloer. Het materiaal is net als normaal beton, maar heeft veel voordelen. Zo is het lichter dan normaal beton, waardoor je het op veel meer oppervlaktes kan gebruiken. Dat zorgt ervoor dat beton cire keuken op veel manieren gebruikt kan worden, naast het gebruik als vloer. Je kan het bijvoorbeeld op je eettafel gieten. 

Een betonnen keuken 

Een betonnen eettafel klinkt gek, maar het wordt steeds populairder. Het probleem is dat beton enorm zwaar is. Hoe mooi zou het zijn als je de look van beton had, zonder het gewicht? Het gewicht van een betonnen tafel kan afdrukken in de vloer achterlaten en omdat het zo zwaar is, is het ook minder stevig. Daarnaast moeten de poten verstevigd worden waardoor de kosten verder oplopen. Een beton cire keuken tafel is de oplossing voor al deze problemen. Je kan namelijk je huidige tafel behouden, van welk materiaal deze ook is. Beton cire hecht namelijk heel makkelijk aan veel materialen. Giet de beton cire over de huidige eetkamer tafel, wanneer het droogt kun je het gaan polijsten. Na het polijsten heb je een prachtige eetkamer tafel die het uiterlijk van je hele keuken moderniseert.  

Een licht materiaal 

Omdat beton cire zo veel lichter is dan gewoon beton hoef je je ook geen zorgen te maken over het laten van afdrukken is je vloer en omdat je geen volledig nieuwe tafel hoeft te kopen bespaar je ook nog eens enorm veel geld. Een beton cire keuken is dus dé oplossing om je oude keukentafel naar de 21ste eeuw te tillen. Vaak wordt het samen gedaan met de badkamer

Berichten gemaakt 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven