aandelen

Actuele koers van de Bitcoin

Het is goed om te weten dat je de Bitcoin koers los moet zien van de waarde van de Bitcoin. De meeste aanhangers van de cryptomunt vinden de koers niet heel erg interessant om te weten. Omdat de Bitcoin nog in de kinderschoenen staat heb je te maken met grote schommelingen van de koers. Wanneer de munt wat langer in de markt is zal de koers een beetje stabiliseren, gezien de waarde van de Bitcoin markt kun je niet stellen dat deze niet serieus wordt genomen. De Bitcoin staat geheel op eigen benen, momenteel is de markt groter dan de zilvermarkt.

aandelen kopen

Niet Westerse landen omarmen de Bitcoin

Uit angst voor geldontwaarding omarmen steeds meer niet Westerse landen de Bitcoin. Hierdoor zal de Bitcoin koers alleen maar omhoog gestuwd worden. De smartphone wordt ook steeds vaker gebruikt om te betalen met Bitcoins. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer oplossingen, de techniek staat niet stil waardoor het alleen maar eenvoudiger wordt. Er wordt voorspeld dat de koers ieder jaar een stapje omhoog zal gaan, ook de aanwas van nieuwe Bitcoins is veranderd. Daarbij werd de vraag naar de munt alleen maar groter.

Bestebank

De geschiedenis van de Bitcoin

De afgelopen jaren heeft de koers van de Bitcoin een aardige vlucht genomen, in 2011 was de Bitcoin nog slechts 0,30 dollarcent waard. Had je in dat jaar 1000 Bitcoins gekocht dan had je nu een aardig vermogen bij elkaar gehad. Natuurlijk heb je nog genoeg tijd om een mooi rendement te behalen, totaal zijn er maar 21 miljoen Bitcoins beschikbaar. Er wordt verwacht dat de Bitcoin tot ongekende hoogte gaat komen.

Berichten gemaakt 50

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven