Architectuur en Instagram

Architectuur en design op Instagram

Tegenwoordig ontwikkelt alles zich op de wereld. Waarbij er vroeger voornamelijk volgens standaard bouw en ontwerpregels werd getekend, heeft deze een behoorlijke switch gemaakt. De architectuur heeft zich compleet tegen het standaardprincipe gekeerd en tegenwoordig komen er de gekste en opmerkelijkste designs naar voren. Evenals architectuur en design heeft ook social media zich ontwikkeld. Mensen gebruiken tegenwoordig alleen maar de elektronische apparaten om te zien wat er zich afspeelt in de wereld. Een factor om de architectuur en design bekend te maken kan dan ook zeker worden afgeleid naar Instagram, de perfectie combinatie. Door live chat uit te besteden heb je meer tijd voor de kern werkzaamheden.

Waarom helpt Instagram Architectuur en design?

Instagram is bekend geworden door haar opzet, namelijk door enkel foto’s en video’s te plaatsen die mensen kunnen zien en liken vervolgens. Het perfecte gegeven voor architectuur. Architectuur draait namelijk om gebouwen en de design hiervan. Hoe mooi is het wanneer je een project hebt afgerond en dit vervolgens op Instagram deelt en allemaal mensen hier weet van krijgen in plaats van enkel dat het in een tijdschrift komt. Dat is de tijd waar we nu in leven en daar moet gebruik van gemaakt worden. Instagram zorgt voor een bekendheid van de architectuur op groot niveau. De foto’s zullen worden geliked en gezien door mensen en zullen uiteindelijk gedeeld worden waardoor de ook de architect waardering krijgt.

Wat doet chatkracht?

Chatkracht krijgt hier een andere rol in dan naamsbekendheid. De specialisten zorgen er namelijk voor dat ten eerste de layout geregeld wordt, denk hierbij aan de opmaak van de foto’s maar ook het account op zichzelf. Er worden informatieve teksten onder vermeld en vragen die gesteld worden kunnen beantwoordt worden. Denk hierbij aan simpele vragen, zoals het bouwjaar en de reden erachter. Tot slot kunnen de specialisten de mensen doorverwijzen naar de site of andere kanalen van de architecten waardoor Instagram speelt als een verbindingsstroom naar een groter podium.

Berichten gemaakt 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven