Dispensers, handgels en mondkapjes

Bescherm jezelf tegen bacteriën

Helaas leven we in een tijd dat je er niet meer omheen kunt om serieus om te gaan met bacteriën, voor je het weet heb je een virus of ziekte die je gezondheid ernstig bedreigd. De bacteriën kunnen overal op zitten, een deurknop of een ander voorwerp die door veel mensen wordt aangeraakt. Je ziet ze niet zitten, je merkt het pas als het te laat is en je ziek bent of symptomen hebt. Met het gebruik van dispensers, handgels en mondkapjes beperk je de kans besmet te worden. Want ook door de lucht kan een virus worden verspreid. 

Pas op in openbare gelegenheden

Openbare gebouwen kunnen een bron van bacteriën zijn, er komen veel mensen die stuk voor stuk een virus of bacterie bij zich kunnen dragen. Door regelmatig je handen te wassen met desinfectiegel en het dragen van een mondkapje help je mee om de verspreiding tegen te gaan. In de webshop van Simcon.nu ben je aan het goede adres voor dispensers, handgels en mondkapjes, maar ook thuis is het een veilig gebruik om je handen te ontsmetten als je thuis komt na het boodschappen doen bijvoorbeeld. Geef een bacterie zo weinig mogelijk kans om te verspreiden.

Dispensers, handgels en mondkapjes

Onmisbaar in de zorg

Medewerkers in de zorg weten hoe belangrijk het is om geregeld de handen te desinfecteren, je wilt niet op je geweten hebben dat de patiënten besmet worden en een virus door het ziekenhuis of een instelling verspreid. Je kunt niet zonder dispensers, handgels en mondkapjes, bij simcon.nu heb je verschillende soorten dispensers om je handen te kunnen ontsmetten. Wil je er zeker van zijn dat de zorgmedewerkers de dispenser niet aanraken, een model op een zuil die volautomatisch is voldoet dan. Maar ook exemplaren die je aan de muur kunt hangen, en neer kunt zetten zijn verkrijgbaar.

Berichten gemaakt 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven