logo-grafilabel

Heb jij al postnl verzendlabels?

Postnl verzendlabels worden gebruikt om pakketjes om nationale en internationale pakketjes te versturen vanuit Nederland.  Prijsetiketten identificeren de geadresseerde, de afzender en alle andere informatie die tijdens de verzending van nut kan zijn. Veel softwarepakketten, zoals tekstverwerker- en contactbeheer programma’s, produceren gestandaardiseerde adresetiketten van een gegevensset die voldoen aan de postnormen. Deze labels kunnen ook route barcodes bevatten en speciale handelingsvereisten om de levering te versnellen.

Technologieën met betrekking tot zeecontainers zijn identificatiecodes, streepjescodes en elektronische gegevensuitwisseling (EDI). Deze drie kern technologieën dienen om de zakelijke functies in het proces van het verzenden van containers door het distributiekanaal mogelijk te maken. Elk heeft een essentiële functie: identificatiecodes relateren productinformatie of dienen als sleutels voor andere gegevens, streepjescodes maken de automatische invoer van identificatiecodes en andere gegevens mogelijk, en EDI verplaatst gegevens tussen handelspartners binnen het distributiekanaal.

Identificatiecodes

Elementen van deze kern technologieën zijn onder meer UPC- en EAN-item identificatiecodes, de SCC-14 (UPC-verzendcontainer code), de SSCC-18 (Serial Shipping Container Codes), Interleaved 2-of-5 en UCC / EAN-128 (nieuw aangewezen GS1-128) streepjescode symbologieën en ANSI ASC X12- en UN / EDIFACT EDI-standaarden. Kleine pakketvervoerders hebben vaak hun eigen formaten. United Parcel Service heeft bijvoorbeeld een MaxiCode 2-D-code voor het volgen van pakketten. RFID-labels voor zeecontainers worden ook steeds vaker gebruikt. Zendingen van gevaarlijke materialen of gevaarlijke goederen hebben speciale informatie en symbolen (labels, plakkaten, enz.) Zoals vereist door de VN, landspecifieke en specifieke transport vereisten. Op transportverpakkingen worden ook gestandaardiseerde symbolen gebruikt om de afhandeling behoeften te communiceren.

Berichten gemaakt 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven