Heerlijk met de camper op vakantie

Ga je met de camper op vakantie dan kun je er niet onderuit om vers water aan boord te hebben, de tank wordt in de meeste gevallen vast ingebouwd zodat je altijd schoon water hebt wat je kunt drinken. Bij een watertank camper is het verstandig om een materiaal te kiezen waar geen licht door kan schijnen, het beste is het om de tank op een donkere en koele plaats te monteren. Hoe minder daglicht en zon er bij de tank komt, hoe minder de kans dat er algvorming optreedt. 

Ook geschikt voor een caravan

Over het algemeen is een watertank voor een caravan, in grote lijnen hetzelfde als een watertank camper. Een verschil kan zijn dat de tank voor een caravan iets kleiner is, omdat over het algemeen de ruimte in een caravan minder is dan in een camper. Je hebt een tank voor de camper in verschillende formaten, vaak is er al een tank verkrijgbaar vanaf tien liter. Wat voor tank je ook zoekt voor je camper, op de website van rotterdamplastics.nl vind je altijd een geschikte tank. 

Belangrijk bij een tank

Het is van groot belang dat je een watertank camper goed kunt controleren en eenvoudig kunt vullen, hoe makkelijker je dit kunt doen hoe veiliger het is. Vaak mag je het water in de tank ook maar een paar dagen gebruiken, het is aan te raden om na maximaal 2 of  3 dagen het water te verversen in de tank om bacteriën te voorkomen. Vergeet hierbij niet om de slangen na iedere vul beurt ook te reinigen, hiervoor zijn er speciale doekjes in de handel.

Berichten gemaakt 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven