raamstickers

Herkenbaar in de omgeving

Wil je herkenbaar zijn tussen alle andere winkels of gebouwen, dan is het gebruik van raamstickers een goede optie. Met de stickers kun je naar wens teksten en afbeeldingen op je raam plakken, of deze nu in meerdere kleuren zijn of in een kleur dat maakt niet uit. Bij de stickerkoning.nl ontwerp je zelf een mooie sticker, welke je kunt gebruiken om reclame te maken voor je bedrijf. De vorm en het formaat bepaal je helemaal zelf.

raamstickers

Plak de sticker aan de binnenzijde

Het gebruik van raamstickers voor je winkel of onderneming is ideaal, je kunt de sticker namelijk aan de binnenzijde aanbrengen en vanaf de buitenzijde lezen. Met een dubbelzijdige sticker is de sticker zowel leesbaar van de binnenkant als de buitenkant, wil je aan beide zijden een andere opdruk dan is dit zelfs mogelijk. Op de website van stickerkoning.nl zie je de verschillende mogelijkheden, heb je nog vragen over de stickers is het ook mogelijk om contact op te nemen met een van de medewerkers.

Gebruik je eigen afbeeldingen

Heb je een afbeelding waarvan je raamstickers wilt maken dan is dit mogelijk met de online ontwerper, je kunt je eigen afbeelding in de ontwerper plaatsen en eventueel teksten toevoegen. Maar strepen of andere kenmerken zijn natuurlijk ook mogelijk, ontwerp de sticker zoals deze op je raam moet worden aangebracht, voordat er begonnen wordt met printen van de sticker, wordt deze eerst aan je voorgelegd of deze voldoen aan de eisen die je eraan hebt gesteld.

Berichten gemaakt 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven