Hoe kunt u zonder risico’s een werknemer in dienst nemen?

Een aantal jaar geleden heb ik voor het eerst freelancers benaderd om met mij te werken omdat ik merkte dat ik het werk zelf niet meer aankon. Ik heb namelijk heel veel klanten binnen weten te halen en op een gegeven moment zie je dan dat het beter is om anderen bij je werk te betrekken. Dat ging inmiddels zo goed dat ik graag een werknemer in dienst nemen wilde omdat ik merkte dat het voordelen voor beide partijen zou hebben wanneer ik iemand als werknemer in dienst nemen zou. Dat betekende wel dat ik mij even goed in de mogelijkheden moest verdiepen omdat ik gemerkt heb dat een werknemer in dienst nemen niet altijd eenvoudig is. Je moet namelijk zorgen dat je iets opstelt qua contract dat voor alle partijen goed is en daarom en ik mij even goed gaan verdiepen in wat er allemaal komt kijken bij een werknemer in dienst nemen. Ik heb toen gezien dat wanneer je naar informatie gaat zoeken, het niet altijd eenvoudig is om te kijken waar je moet zijn. Je moet namelijk zorgen dat je niet alleen van de hoed, maar ook van de rand te weten komt en ik kan u daarom zeggen dat ik lang heb moeten zoeken naar een oplossing voor mijn situatie. Een werknemer in dienst nemen is iets wat je niet even snel besluit want als je een werknemer in dienst nemen gaat, moet je deze persoon ook zekerheden kunnen bieden. Qua werk zat dat allemaal wel goed, maar een contract bestaat uit meer dan werk. Ik ben daarom gaan kijken waar ik allemaal op moest letten en uiteindelijk ben ik toen op de site nlpayroll.nl terechtgekomen. Dat vond ik heel nuttig want op deze site zag ik dat ik ook een payrollconstructie kon opzetten. Dat zou heel handig zijn voor mijn bedrijf omdat ik dan zekerheid kon bieden, zonder dat ik er zelf heel veel werk van zou hebben. Ik ben daarom blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen omdat ik hier uiteindelijk een hele goede oplossing heb gevonden voor de situatie waar ik mee worstelde.

Een werknemer in dienst nemen kunt u doen op basis van een payrollconstructie

Ik heb gezien dat je een werknemer in dienst nemen kunt op basis van een payrollconstructie. Dat was goed om te zien en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken naar mogelijkheden. Een werknemer in dienst nemen hoeft dus uiteindelijk niet moeilijk of zelfs riskant te zijn wanneer je weet wat je moet doen. Ik ben blij dat ik nlpayroll.nl gevonden heb omdat ik op deze partij kan bouwen en de kosten vallen mij ook heel erg mee.

Wilt u meer lezen?

Mocht u graag meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site nlpayroll.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om uw wensen en vragen met een medewerker door te nemen

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *