Iets per post versturen hoeft niet ouderwets te zijn

Omdat het internet alles heeft overgenomen de laatste tijd. Lijkt het voor veel mensen zo dat iets met de post versturen niet meer van deze tijd is. Net als het schrijven van een brief of kaart. Maar eigenlijk gaat dat helemaal niet weg. Want een brief schrijven is niet saai, het is eigenlijk leuk. Soms wanneer je een hele lange mail schrijft, dan schrijf je eigenlijk ook een brief maar dan online. Laten we het handgeschreven niet verloren laten gaan. Want het heeft ook zo zijn voordelen.

 

Het is een stuk persoonlijker

Het klinkt misschien gek, omdat je ook kan denken van: Ja die mail, die verstuur ik toch ook zelf. Maar bij een mail kan jij veel sneller kopiëren en plakken en kan je makkelijk tekst over nemen. Bij een brief denk je na over wat je gaat schrijven. Het is ook persoonlijker omdat het met de hand geschreven is. En een brief, of kaart ontvangen is ook nog eens leuk. Denk bijvoorbeeld wanneer je jarig bent, geslaagd of wanneer je gaat trouwen of samenwonen. Dan is een handgeschreven kaart toch veel leuker om te ontvangen dan een berichtje via de telefoon of iets dergelijks? Het voelt ook persoonlijker. Alsof mensen er echt aan gedacht hebben en de tijd ervoor genomen hebben.

En je kan het vanuit overal versturen. Wanneer jij bijvoorbeeld op vakantie bent, kan je ook een kaart naar het thuis front sturen. De kans bestaat dan wel dat de kaart pas aankomt wanneer je zelf ook terug bent, maar het gaat natuurlijk ook om het idee. En wie weet wanneer je voor langere tijd weg bent, is het ook een idee om zo op zijn tijd een kaartje te sturen. Zo kan jij het thuis front ook goed op de hoogte houden van jouw avonturen. En dan hebben ze ook nog een kaartje van waar jij geweest bent. Dat maakt het nog een stukje leuker.

 

Het hoeft niet alleen brieven te zijn

Denk bijvoorbeeld ook aan pakketjes. Goedkoop pakket versturen kan je naar overal in de wereld. En zoals al gezegd, het hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer je even goed zoekt via welke leverancier het goedkoopst versturen is, kan jij heel gemakkelijk een pakket naar iemand sturen. Dus geen smoesjes meer dat het niet meer mogelijk is en dat het niet meer persoonlijk is. Jij kan het zo persoonlijk mogelijk maken als dat je zelf wilt. Dus wanneer ga jij weer eens wat per post versturen?

Berichten gemaakt 28

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven