Leren efficiënter en leuker maken

Met een Prowise digibord ben je klaar voor nu en voor de toekomst betreft vergaderingen, bijeenkomsten of in het klaslokaal. Met dit bord wordt vergaderen, onderwijzen en presenteren voor iedereen mogelijk gemaakt. Samenwerken wordt op deze manier niet alleen leuker, maar ook veel efficiënter en leerzamer voor iedere partij. Bij de levering van het bord worden er standaard twee pennen meegeleverd, hierdoor is het mogelijk om met twee personen tegelijk gebruik te maken van de ergonomische pennen. Omdat de penpunt dun is, is de schrijfervaring realistisch. Geen vertraging maar snelle acties uitvoeren op het bord. Samen kun je aan opdrachten werken, leer van elkaar tijdens één van de opdrachten die je doet op het bord.

Natuurlijk wil je dat degene die het bord moeten bekijken, dit kunnen zowel leerlingen zijn als collega’s, een scherp en helder beeld hebben. We maken alleen gebruik van de beste borden van LG die er op de markt zijn te vinden, een 4K Ultra HD Ips paneel. Door de grote kijkhoek kun je ook vanaf de zijkant van het Prowise digibord alles goed en scherp zien, ook wanneer de zon erop staat. Defecte pixels zijn uit den boze, mocht het toch gebeuren dat je ermee te maken krijgt dan hebben we een unieke garantie dat het hele digibord wordt vervangen. Aan het geluid is ook gedacht door middel van een soundbar die volledig is meegenomen in het ontwerp. In het digitale bord zitten vier microfoons verwerkt, hiermee breng je nieuwe mogelijkheden binnen tijdens de presentatie of de les. Tot ongeveer acht meter worden stemmen herkend, op afstand kun je op deze manier een expert binnenhalen of een presentatie laten geven.

Soundbar en subwoofer voor perfect geluid

Twee speakers aan de voorkant in combinatie met de soundbar zorgen voor een helder en mooi geluid, aan de achterkant is een subwoofer ingebouwd, beiden hebben Dolby Audio geluid. Het is niet nodig om extra speakers in de ruimte aan te brengen, het digibord brengt meer dan voldoende geluid de kamer binnen. De content die wordt gebruikt met het bord is zeer educatief, meer dan voldoende voor leerkrachten om les te geven en voor groepen en leerlingen om informatie te verwerken. Op een leuke interactieve manier maak je niet alleen lessen, je kunt ze ook geven. Voor zakelijk gebruik is de software ook zeer geschikt, met de whiteboard software maak je op eenvoudige wijze grafieken, tekeningen, trek je lijnen. Maar uitgummen is net zo eenvoudig als ze op het bord tekenen. Samenwerken op hetzelfde moment in realtime, geen afstand is te groot om samen een project te maken of te leiden. Bij de aankoop van een Prowise digibord wordt de software gratis meegeleverd.

In de interface die je elke dag nodig hebt staat alle software klaar, eenvoudig kun je navigeren naar één van de apps, je browser of Presenter. Maar natuurlijk zijn er nog meer voordelen om te kiezen voor een digitaal bord van Prowise, we hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:

 –        veel trainingsmogelijkheden
–        meer dan 25 jaar ervaring in visuele en audio oplossingen
–        passend aanbod speciaal voor jouw bedrijf
–        een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf
–        hulp op afstand

Niet alleen de beste op technisch gebied

De specificaties van het digibord zijn van hoge kwaliteit, op technisch gebied en de kwaliteit zijn we niet te overtreffen. Neem daarbij het gebruiksvriendelijke systeem en je hebt te maken met een topproduct. En het mooiste moet nog komen, een digitaal bord is voor iedereen betaalbaar. Zonder in te leveren op kwaliteit of gebruiksgemak met de software. Vergelijk de prijs, het uitvalpercentage en het lage energieverbruik en je komt tot een zeer betaalbaar eindproduct van uitmuntende kwaliteit.

Bij aankoop krijg je een garantie van vijf jaar, deze garantie is zelfs nog uit te breiden naar zeven of acht jaar. Hierbij is alles inbegrepen, onderdelen en arbeidskosten en alles wordt op locatie verholpen. De service gaat ver voor de klanten, heb je een melding gedaan voor twee uur in de middag wordt de volgende dag het probleem al verholpen. Kan je Prowise digibord niet direct op locatie worden gemaakt dan krijg je een vervangend bord. Binnen de garantietermijn zijn alle reparaties kosteloos.

Energiezuinig

Aan het milieu is er ook gedacht tijdens het ontwikkelen en ontwerpen van het digitale bord, in vergelijking met andere schermen is dit scherm een van de zuinigste. Dit is beloond met een certificaat van Energy Star. Ook de materialen die zijn gebruikt voor de vervaardiging zijn duurzaam waarbij gedacht is aan milieu en mens. Het bord is zeer breed inzetbaar, niet alleen op scholen maar ook bedrijven voor presentaties. Gegevens van personen en gebruikers zijn bij ons in veilige handen, ook hiervoor hebben we een certificaat. Het is ook mogelijk het digibord uit te breiden met een aantal aantrekkelijke opties.

Andere handige opties voor het scherm

Voor de muur zijn er speciale steunen beschikbaar inclusief een liftsysteem, met de steun kun je eenvoudig het scherm omhoog en omlaag bewegen. Het is zelfs mogelijk om van je digibord een computer te maken, zo maak je het bord nog veel meer functioneler dan deze al is. Het fijne van het bord is dat je een totale online omgeving kunt creëren waarbij je geen zorgen hoeft te hebben over het onderhoud, of de functies door het supportsysteem. Trainingen zijn mogelijk zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste snufjes en mogelijkheden met het Prowise digibord. Tevens kunnen we je aanbieden om voor je bedrijf of een andere locatie aangepaste software te leveren die totaal aansluit op je bedrijf of studierichting. Gebruikers kunnen altijd en overal waar zij zich bevinden gebruik maken van een eigen bureaublad. Vanaf iedere plek is in te loggen in het systeem, werk wanneer je wilt aan je opdracht of voorbereiding. We kunnen alleen maar zeggen ontdek het digitale bord, nog nooit is er een scherm geweest met zoveel mogelijkheden, niet alleen om te presenteren. Maar ook om interactief bezig te zijn met meerdere mensen, zelfs op afstand kun je wijzigingen aanbrengen en er bij zijn door de audio apparatuur.

Berichten gemaakt 50

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven