Licht van uitstekende kwaliteit

Led verlichting van uitstekende kwaliteit wat is gemaakt in eigen land, zo kunnen we Karizma Luce omschrijven. Onze verlichting vind je niet overal, wel in de duurdere woningbouw, horeca en kantoren. De eigen afdeling ontwerpt het Italiaanse design, maar ook de productie wordt volledig in eigen huis gedaan. Onderdelen van topkwaliteit die worden gebruikt voor het vervaardigen van de verlichting. Verlichting op het hoogste niveau, ook de levering en nazorg is van grote waarde voor het bedrijf. Eerlijk en goed advies kunnen we je bieden, van een led spotje tot een kantoorgebouw wat verlicht moet worden. Wij draaien onze handen er niet voor om.

karizma luce

De sfeer van goede verlichting

Veel mensen vergissen zich in verlichting, hoe belangrijk goede verlichting is. Niet alleen in huis maar ook op het werk is verlichting van groot belang. Het kan de sfeer beïnvloeden binnen je bedrijf, maar ook van de medewerkers individueel. De juiste verlichting zorgt ervoor dat mensen beter presteren, geconcentreerder zijn en meer ontspannen tijdens het werk. Met Karizma Luce weet je zeker dat je niet alleen een mooi design hebt, ook de verlichting is van hoge kwaliteit en voldoet aan de hoge eisen die we eraan hebben gesteld. Wij weten zeker dat we kwaliteit leveren, om dat te bewijzen wordt er maar liefst vijf jaar garantie gegeven op lichtoplossingen die we hebben gerealiseerd. Op deze manier ben je er ook zeker van dat kwaliteit krijgt geleverd.

Armaturen voor LED verlichting zijn er in diverse vormen, formaten en soorten. Niet iedere ruimte heeft dezelfde verlichting nodig, daarom kies je de juiste vorm of verlichting. De verschillende soorten LED verlichting die we leveren zijn:

karizma luce

–        inbouw
–        opbouw
–        staand
–        tafel
–        wand
–        pendel

Niet alleen de soorten en vormen verschillen, ook veel verschillende kleuren zijn beschikbaar. Met een totaaloplossing kunnen we je precies een aanbod doen die perfect past bij je bedrijf of woning, maar ook voor bijvoorbeeld een hotel bieden we de juiste oplossing betreft de verlichting.

Ook aan het milieu wordt gedacht

Duurzaamheid is voor ons ook van groot belang, of we nu een geheel nieuw pand van verlichting moeten voorzien of een bestaande renovatie. Licht heeft invloed op de energierekening, die we natuurlijk zo laag mogelijk willen houden. Ons streven is om zo min mogelijk energie te verbruiken met een zo hoog mogelijk rendement voor de verlichting. Bij nieuwbouw is dit eenvoudiger dan bestaande bouw, maar onze totaaloplossingen zijn altijd duurzaam en energiebesparend. De combinatie Karizma Luce, efficiënte verlichting, kwaliteit van licht en kosten is een unieke combinatie. Niet alleen is de verlichting belangrijk, ook de juiste sfeer creëren door de goede richting te bepalen van de verlichting is van groot belang.

karizma luce

We begrijpen dat je niet direct weet wat je als bedrijf wil, wat de mogelijkheden zijn en de kosten om een lichtplan te laten realiseren. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met ons, via de webshop of als je liever persoonlijk contact hebt dan is dit uiteraard ook mogelijk. 

Berichten gemaakt 34

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven