Mijn grote sweet16

Het is eindelijk zover. Ik word deze zomer 16 jaar jong. Ik mag het groots vieren van mijn ouders, waar ik super blij mee ben. Ik nodig iedereen van school uit, van de hockey en van de theaterschool. Alle voorbereidingen zijn in volle gang.

Thema

Mijn sweet16 is niet zomaar een feestje. Het moet groots zijn en iedereen moet het volgend jaar nog kunnen herinneren. Ik zit al een paar dagen aan een thema te denken. Black and white? Cocktail? Beach? Ik wil iets origineels. Het idee wat ik uiteindelijk ga doen is: kies een personage uit Netflix en ga verkleed als die personage. Het idee erachter is dat als je het kostuum raadt, je een gratis shotje krijgt. Er komen natuurlijk ook mensen boven de 18 jaar.

De ontwerpen voor de uitnodigen zijn binnen. Ik vind het er nu al magisch uitzien.

Mijn ouders hebben mij beloofd om het leukste en gaafste feest te geven van Utrecht.

Bijna!

Over twee weken is mijn sweet16. Vandaag ga ik mijn uitnodigingen uitdelen op school. Ik krijg zover al leuke reacties. Er is een facebook evenement aangemaakt waar iedereen die uitgenodigd is, zich op aanwezig kan zetten.

Nog twee weekjes slapen en dan kan ik mijn prachtige glitterjurk aan.

Party time

De locatie is al helemaal versierd. Veel ballonnen zijn zwart en goud. Precies de combinatie zoals ik het mooi vind. De eerste gasten komen al binnen. Ze hebben zich goed aan de dresscode gehouden. Veel jongens zijn als peaky blinders verkleed en de meiden als élite.

Ik vind het leuk dat mensen hun best hebben gedaan om verkleed te komen.

De drankjes worden ingeschonken en er wordt gedanst. Ik zie de drankjes al over de grond vliegen. Gelukkig komt morgen het schoonmaakbedrijf uit Nieuwegein. Het voelt nu echt als mijn verjaardag. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van de photobooth. Mijn ouders zijn ook aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Alles verloopt zoals gewenst.

De dag erna

Ik weet dat ik 16 ben geworden en geen 18, maar ik mocht best een drankje mee doen van mijn ouders. Dit heb ik de volgende dag wel geweten. Er is flink uitgeslapen en we hoefden ons geen druk meer te maken over de troep die is gemaakt. Ik ging vandaag alle cadeaus uitpakken. Er zaten hele leuke originele dingen bij, zoals een zelfgemaakte sleutelhanger en een rozen. Het allermooiste cadeau dat ik heb gekregen was van mijn ouders, je kunt het al raden… een scooter! Op naar mijn 18e verjaardagsfeest.

Berichten gemaakt 25

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven