koffiepot kopen

Onmisbare koffiespullen voor een horecaonderneming

Een horecaonderneming en het serveren van koffie zijn een goed idee. Koffie is lekker op ieder moment van de dag. Bij het serveren van koffie heb je uiteraard koffiespullen nodig. Welke koffiespullen zijn onmisbaar voor een horecaonderneming? Dit artikel geeft informatie.

koffiepot kopen

koffiemachine en koffiepot kopen

Een koffiemachine is een essentiële investering als je koffie gaat serveren. Daarnaast is het van belang welke ervaring je wilt gaan serveren en hoeveel koppen koffie per dag je gaat serveren. Er zijn diverse machines verkrijgbaar die heerlijke espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s en nog veel meer koffiesoorten kunnen produceren.

Bij een halfautomaat wordt de gemalen koffie in een filter geplaatst. Een volautomaat is een stuk handiger omdat deze het proces eenvoudiger maakt.

Naast een koffiemachine is het een goed idee om een koffiepot kopen. Het kopen van een koffiepot zorgt ervoor dat je op ieder moment een heerlijk kopje koffie in kan schenken. De koffiepot kan ook gebruikt worden voor het schenken van melk en room. Er zijn diverse koffiepotten beschikbaar van diverse materialen.

Koffiebonen en koffiemolen

Het kiezen voor kwalitatief goede bonen is belangrijk voor je onderneming. Er is onder andere keus uit bonen uit Kenia, Costa Rica en Colombia. Ook Biologische koffiebonen zijn in trek.

Wil je verse koffie serveren in je horecaonderneming? Dan is een koffiemolen een must. De koffie blijft langer houdbaar en blijft zijn heerlijke verse smaken behouden in de vorm van koffiebonen. Het malen van de koffie vindt plaats door koffiebonen in de molen, ook wel grinder genoemd, te plaatsen. Ook voor de aanschaf van koffiemolens is er voldoende keuze.

Koffiekopjes en lepels

Om je kopje koffie te serveren is een koffiekopje nodig. Vaak worden porseleinen koffiekopjes gebruikt. Naast porselein kopjes, zijn er glazen kopjes en deze zijn erg populair. Ook zijn er dubbelwandige koffiekopjes verkrijgbaar en take away koffiebekers voor onderweg. Vergeet de lepels niet bij de koffie want ook deze vormen onderdeel van het genieten.

Melk & suiker

Koffie en melk zijn een prima combinatie omdat de koffie zachter van smaak wordt door de melk. Naast reguliere melksoorten is er ook plantaardige melk voor in de koffie beschikbaar. Ook diverse soorten suiker vormen een onmisbaar onderdeel voor je horecaonderneming.

Berichten gemaakt 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven