Triple glas

Triple glas voor een zo hoog mogelijke isolatiewaarde

Zoek je momenteel naar mogelijkheden om je woning duurzamer te maken? Wil je de energiekosten voor je woning terugdringen? Het gebruik van triple glas in huis kan het overwegen waard zijn. De keuze voor triple glas kan een flinke investering vergen, wanneer je momenteel gebruik maakt van HR+ of HR++ glas. Immers, alle ruiten moeten vervangen worden om optimaal te profiteren van de voordelen die triple glas je biedt. Het voordeel van een dergelijke investering is dat je deze iedere maand voor een deel terugverdient. Doordat er minder warme lucht uit je woning ontsnapt zal je energieverbruik op maandbasis afnemen.  

Isolatie

U-waarde van triple glas vergelijken met HR++ glas 

Het vergelijken van verschillende soorten ruiten wordt makkelijker, wanneer je naar de U-waarde hiervan kijkt. De U-waarde wordt uitgedrukt in W/m2K en staat voor de hoeveelheid warmte die per vierkante meter glas ontsnapt. Des te beter de isolerende werking van een ruit is, des te lager zal ook de U-waarde hiervan zijn. Dit zie je onder meer terug bij het vergelijken van de U-waarde van triple glas, met die van dubbel glas. Dubbel glas heeft normaliter een U-waarde tussen de 0.9 en 1.2. Daar waar de U-waarde van triple glas standaard onder de 1.0 ligt, namelijk tussen 0.5 en 0.9.  

Gemakkelijk te bestellen

Online triple glas bestellen voor je woning 

Triple glas bestellen voor je woning is steeds makkelijker. De tijd dat je hiervoor een glaszetter liet komen is voorbij! Je kunt de ruiten eenvoudig online bestellen, mits je de juiste maat voor de ruit weet. Vaak wordt het glas binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd, waarna je de ruit zelf of door een glaszetter kunt laten plaatsen. Het voordeel van het inschakelen van een glaszetter is het feit, dat je zeker weet dat er geen speling voorkomt tussen de ruit en het kozijn. Deze speling zou ertoe kunnen leiden dat er warmte uit je woning ontsnapt.

Berichten gemaakt 50

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven