Tulpenfonds, het vangnet voor zelfstandigen!


Het onderwerp verzekeren is en blijft een wat moeilijker onderwerp. Daarom kunnen hierover best wat misverstanden ontstaan. Zelfstandigen komen vaker in deze situatie terecht, het kan onder ander gaan over een AOV voor zzp. Dit resulteert erin dat zzp’ers zich onvoldoende verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Sommigen van hen weten niet eens wat er gebeurt als ze niet meer kunnen werken. Dit is natuurlijk vervelend, want je kunt een AOV eenvoudig afstemmen op jouw eigen financiële situatie en wensen / behoeftes. Dit hangt samen met het premiebedrag.

Tulpenfonds

Tulpenfonds is een vangnet voor zelfstandigen. Als je bij hen komt, kun je gegarandeerd beroep op ze doen. Tulpenfonds is afkomstig van de sociale zekerheid en zij garanderen dat iedereen in Nederland een passend vangnet heeft.

Maar wat betekent sociale zekerheid eigenlijk? Kort gezegd is dit een openbaar systeem dat het inkomen en / of de zorg van een individu of gezin garandeert. Dit kan tijdelijk zijn, maar het kan ook voor een langere periode gelden. Dit geldt echter alleen voor situaties waarin men zelf niet genoeg inkomen (of zorg) kan genereren. Het gaat om pensioen, ziekte, arbeidsongeschiktheid, etc.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Hierboven is al kort AOV genoemd. Er wordt gedacht dat het afsluiten van zo een verzekering goedkoper en beter gaat via het internet. Dit is niet geheel juist, het uitzoeken van de juiste AOV gaat namelijk gepaard met veel tijd en moeite. Dit is een hele opgave om alleen uit te zoeken. Er zijn namelijk vele verschillende dekkingen waaruit je kunt kiezen (met de daarbij behorende voorwaarden). Tulpenfonds beschikt over geschikte experts op dit gebied. Voor meer informatie kun je kijken op www.tulpenfonds.nl

Berichten gemaakt 7

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven