outplacement traject

Volg een project voor nieuwe kansen

Krijg je ontslag dan kan dit een geestelijk een behoorlijke klap geven, zeker als je al jaren bij een bedrijf hebt gewerkt en je het idee had dat dit je nooit zal overkomen. Een outplacement traject is ideaal om te volgen, in een aantal stappen wordt je klaargestoomd om weer een nieuwe carrière te kunnen beginnen bij een ander bedrijf. Door een aantal stappen te doorlopen vind je niet alleen een nieuwe baan, er wordt ook gezorgd dat je vrede hebt met je huidige situatie waar je in beland bent. De eerste stap is om te proberen te accepteren dat je ontslagen bent bij je vorige werkgever. 

outplacement traject

Er wordt geïnvesteerd in je toekomst

Natuurlijk wordt er bij een outplacement traject niet zomaar de eerste de beste baan voor je gezocht. Zorgvuldig wordt er gekeken wat je wilt, wat je ervaringen zijn en je vaardigheden. Deze combinaties zorgen voor het nieuwe zoekprofiel voor een nieuwe job, er wordt een nieuw cv gemaakt en een sollicitatietraining maakt deel uit van het traject. De coaches zorgen ervoor dat er vacatures worden gescreend en indien passend worden aangeboden aan je. Ook vacatures die nog niet online te vinden zijn worden benaderd, zo worden de kansen vergroot bij het zoeken naar een passende baan. 

outplacement traject

Zelf ga je ook op zoek

Natuurlijk moet je zelf ook op zoek naar een passende baan, er wordt geleerd hoe je het beste kunt zoeken. Je hebt toegang tot het vacaturesysteem waar je kunt zoeken naar een leuke job. Heb je het outplacement traject doorlopen heb je vaak een baan gevonden, of je bent er druk naar aan het zoeken. In deze periode heb je contact met je coach, hierbij houd je de coach op de hoogte over je vorderingen op de arbeidsmarkt. Ook kun je de hulp van de coach inschakelen wanneer je vragen hebt over je proeftijd of de arbeidsvoorwaarden.

Berichten gemaakt 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven