containerslot

Wat is een containerslot en waarom heb je het nodig?

Diefstal is helaas aan de orde van de dag. Uitgaan van het beste van de mens is niet aan te raden. Je kunt beter je spullen goed beschermen. Dat geldt vooral voor spullen in een container: sluit deze goed af met een containerslot.

Wat is een containerslot?

containerslot

De term zegt het eigenlijk al: dit slot is speciaal gemaakt voor op containers. Een container is niet zomaar af te sluiten met een normaal slot. Daar heb je een containerslot voor nodig. Diefstal van lading komt helaas steeds vaker in het nieuws. Containers worden leeggeroofd als ze onderweg zijn of als ze op een bepaalde bestemming staan. Bewaar jij bepaalde goederen in een container? Dan kun je deze het beste ook afsluiten. 

Welk slot moet je kiezen?

Er zijn veel containersloten om uit te kiezen. Welk slot voor jou van toepassing is hangt allereerst af van het soort container. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren maar ook met verschillende soorten sluitingen en sleutels. Als je niet precies weet wat je nodig hebt, kun je altijd advies vragen bij een winkel of online leverancier. 

containerslot

Maatwerk

Heb jij een container met speciale afmetingen? Ben je op zoek naar een extra sterk slot of heb je andere speciale wensen? Ook als het gaat om containersloten is maatwerk een optie. Uiteraard betaal je dan vaak iets meer maar je weet wel zeker dat het product volledig aansluit op jouw behoefte.

Berichten gemaakt 50

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven